čtvrtek 29. ledna 2015

Sally Hansen MIRACLE GEL

Od tohoto týdne se konečně do prodejen v ČR dostala dlouho očekávaná novinka od Sally Hansen. Pokud se vám podařilo celkem masivní propagaci tohoto produktu přehlédnout, tak vám krátce popíšu, o co se jedná :) Jde o dvoufázové laky Miracle GEL (barva + top coat). Dostupné by měly být ve 23 odstínech a slibují výdrž až 14 dní. Na rozdíl od gel-laků není třeba vytvrzovat v UV nebo LED lampě. Jako naprostý blázen do všeho, co je na nehty, jsem samozřejmě musela tuto novinku vyzkoušet a napsat vám svojí zkušenost :)

Postup: Nanesete 2 vrstvy barevného laku a potom top coat, který barvu "uzamkne". Necháte pouze zaschnout, jako obyčejný lak.
Odstraňuje se stejně, jako klasický lak - odlakovačem.

Cena: Miracle GEL koupíte pouze v síti prodejen DM drogerie a to za cenu 289 Kč za kus. V prodeji je též sada barva + top coat za 399 Kč, ale jen několik vybraných odstínů.

Takže nejdřív začnu tím pozitivním :)
- dobře se lakuje, protože má širší štěteček a hustý je tak akorát, takže nestéká do kůžiček
- perfektně kryje
- krásné odstíny
- rychlá aplikace
- rychlé odstranění
- celkem rychle schne
- lepší výdrž než u klasických laků
- velká lahvička (objem 14,7 ml)

A teď ty mínusy :-/
- vyšší cena
- dostupnost pouze v DM
- výdrž rozhodně není dva týdny (s gel-lakem nesrovnatelné)
- lesk mi také připadá spíše průměrný (s gel-lakem opět nesrovnatelné)
- nehty nezpevní více, než obyčejný lak na nehty

Takže rozhodnutí, zda si tento produkt pořídíte, nebo ne, nechám na vás. Jde totiž o to, co od laku očekáváte. Mně třeba o výdrž až tak nejde, protože si nevydržím dva týdny do nehtů nešťourat :) Za mě je tedy názor spíše pozitivní. Uchvátily mě barvičky a pohodlná aplikace. Tento produkt vidím jako kompromis mezi klasickým lakem a gel-lakem :)

 
 
Odstín č. 240 B GIRL

 

Žádné komentáře:

Okomentovat